Trap ned på rygningen med e-væske

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

Har du planer om at stoppe med at ryge – eller er du i fuld gang? Det kan være svært, specielt hvis du ikke har en plan.  Heldigvis er der måder, du kan gøre det lidt nemmere for dig selv, hvis ikke en kold tyrker er dig.

Få styr på rygetrangen

Det første step mod et succesfuldt rygestop er at tage det seriøst. Det betyder at sætte sig ind i det. Det er nemlig en afhængighed, du er oppe i mod, og derfor er et ikke bare et valg om at ændre et par vaner eller holde fokus i en uge. Kun 3-5 procent af dem, der kaster  sig ud i et rygestop bliver 100 procent røgfrie. Langt de fleste vender tilbage til de dårlige vaner inden for et år. For at det skal lykkedes, kræver det grundig forberedelse.

Det kan blandt andet indebære at få sat ord på det, og kommunikere til omgivelserne, at du ønsker at stoppe med at ryge. Mange fortæller det ikke i frygt for at tabe ansigt, når det ikke lykkedes. Men hvis du fortæller det til nogen, har du nogen til at holde dig fast i stoppet.

Det kræver også at du tænker fremad. De første 3 uger er nemlig de hårdeste, og det er vigtigt at du har opmærksomhed på dig selv i den tid. Derfor bør de forhindringer, du står overfor, og som gør dig stresset, så vidt muligt fjernes, så du ikke ender med at falde i. Ro er altså alfa omega.

Trap ned med e-væske

Det kan være svært at slippe vanen, men med en e-cigaret har du mulighed for at trappe ned. Du kan nemlig få e-væske med meget lidt, eller slet ingen, nikotin. Ved at bruge den mindre og mindre hen over en periode, vil du helt kunne fjerne trangen til at ryge.

Se udvalget af e-cigaretter og e-væske her

Se flere gode tilbud her:

GØR DIN DAMP PERSONLIG MED EN SMOKTECH COIL

FIND DIN ELEKTRONISKE CIGARET AF HØJ KVALITET

 

 

 

Maria Smørblomst

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *