Prøv dit rygestop af med en smoktech e-cigaret

Kom godt igang med rygestoppet (foto: smoke-it.dk)

Kom godt igang med rygestoppet (foto: smoke-it.dk)

Det kan være svært at komme i gang med et rygestop. Det kræver en indsats og vedholdenhed. Men hvis man ikke er klar til en kold tyrker, er der også hjælp at hente.

Kom godt i gang med en e-cigaret

Hvis du ikke er mangen – eller kvinden – for at hoppe på en kold tyrker i forbindelse med et rygestop, kan du starte med at prøve en e-cigaret. Det er en elektrisk cigaret, der kører på et genopladeligt batteri. Du ryger dog ikke røg. Det du ryger på er en specielt væske også kaldet e-juice eller e-væske. Du køber væsken for sig selv eller sammen med din e-cigaret. Den bliver puttet i beholderen i e-cigaretten, hvor den derefter bliver varmet op, når du ryger på e-cigaretten, og bliver dermed til en tyk damp, som er den, du inhalerer. Det er dermed også med e-væsken, at du kan kontrollere dit rygestop. Udover at du kan købe e-væsken i en masse forskellige smagsvarianter, så kan du også få forskellige indhold af nikotin. Du kan altså få væsker der har samme nikotin indhold som en almindelig cigaret. Men du kan også finde dem med meget lav eller slet ingen indhold af nikotin. På den måde kan du indtage mindre og mindre nikotin, og dermed også nedtrappe din indtag, til at du en dag slet ikke behøver nikotinen i dit liv. Hvis du har en væske med højt indhold af nikotin kan det dog være svært at styre hvor meget du indtager, da man let ryger mere på sin e-cigaret. På den måde kan det være du ryger mere end du plejer, og det anbefales, hvis du skal stoppe, at du vælger en væske med et lavt indhold.

Sæt dig ind i købet af e-cigaretter

Der findes et hav af forskellige e-cigaretter i forskellige mærker. Det anbefales derfor at du sætter dig ind i, eller søger rådgivning i hvilken du bør vælge som førstegangskøber. Der er nemlig mange dele i en e-cigaret, der med tiden også skal udskiftes.

Du kan for eksempel prøve med en Smoktech e-cigaret, som du kan købe her

Se flere gode tilbud her:

BEGYNDERGUIDE TIL CLEAROMIZERE

MED SMOKTECH MODS ER DU GODT E-RYGENDE

 

 

 

 

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *