Optimer din dampningsoplevelse med gode e cig batterier

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

Et rygestop kan være en svær proces. Derfor bruger mange e-cigaretter til at holde rygetrangen væk. For at få en god dampningsoplevelse kræver det en god e-cigaret og godt tilbehør som et batteri.

 

Find et godt batteri

En af de vigtigste ting til din e-cigaret er et godt batteri. På den måde sørger du for, at din e-cigaret er opladet længe, så du ikke hele tiden skal lade batteriet op. Batterierne fås i mange forskellige farver, så du kan pimpe din e-cigaret i lige den farve, du ønsker. Når du vælger batteri, er det desuden vigtigt at sørge for, at batteriet passer til din e-cigaret.

 

Vælg den rigtige væske

Udover at have et godt batteri til din e-cigaret, er det også vigtigt, at du finder nogle gode e-væsker, som du kan lide. Der findes mange forskellige typer af dem på markedet. De har forskelligt indhold af nikotin, så du kan vælge præcis, hvor meget nikotin, du vil have, og du kan trappe ned i nøjagtig det tempo, du ønsker. Derudover fås e-væsker i mange forskellige smage. Man kan få smag af tobak, chokolade, hindbær, menthol og mange andre. Du kan både få færdigblandede væsker, men du kan også vælge at blande dem selv. Det er ikke så svært, og på nettet kan man læse om, hvordan man gør.

 

Spørg din forhandler til råds

Hvis du ikke har dampet før, kan det være svært at vurdere, hvilken e-cigaret du skal købe, hvilket batteri og hvilket tilbehør. I sådanne tilfælde er det altid en god ide at spørge sin forhandler til råds, enten på nettet eller i de fysiske butikker.

På Smoke-it.dk finder du et stort udvalg af e cig batterier.

 

Kig videre:

En elektronisk cigaret kan være vejen til et rygestop

Billig e-juice til dit rygestop

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *