Med SmokTech mods er du godt e-rygende

Benyt en smok coil og gør e-rygningen sjovere (foto: smoke-it.dk)

Benyt en smok coil og gør e-rygningen sjovere (foto: smoke-it.dk)

Ordet eller betegnelsen ”mod” stammer fra engelsk ”modified device” og dækker over batterier med regulertbart output. Det vil sige store som små batterier, men betegnelsen bruges i dag oftest i forbindelse med de kraftigere og regulerbare batterier. Med et godt mod kan du forbedre din oplevelse med den elektroniske cigaret fra, at den er god, til at den bliver helt fantastisk. Mods kommer i flere forskellige wattstyrker, lige som det også er med almindelige elpærer. Dog er det for de fleste e-rygere mere end nok med et mod på op til 30 watt.

Er du nybegynder kan du forsøge dig med SmokTechs digitale mod

Mods kommer også i forskellige varianter, hvor det digitale mod er helt perfekt til nybegynderen inden for erfaringer med at ryge elektroniske cigaretter med mods. Mods giver nemlig med mange mulige indstillingsformer, for at rygeren kan få den bedste oplevelse, og med et digitalt mod er det altså noget nemmere at forstå alle de muligheder, der måtte være. Desuden har digitale mods også en del ekstra sikkerhedsfunktioner, så e-cigaretten og dele af den pludselig ikke bliver overophedet eller andet, der kunne være skadeligt for rygeren og e-cigaretten.

Eller for de mere erfarne er der SmokTechs mekaniske mod

Der findes også de mods, der kaldes mekaniske mods, og de er helt uden elektronik. Det betyder så også, at der heller ikke er nogen form for elektronisk beskyttelse, når det kommer til eksempelvis kortslutning og andet lignende. Mekaniske mods har heller ikke mange, fancy ekstra features, som de elektroniske mods har. Fordelen ved det mekaniske mod tiltaler typiske meget den erfarne e-ryger, da al batteristyrken ved mekaniske mods går direkte til coilen og ikke spor andre underfunktioner. Det anbefales dog kraftigt, at du er en meget erfaren damper, hvis du vil bruge mekaniske mods, for dette kræver megen specialviden, som nybegyndere typisk endnu ikke har tilegnet sig.

Se et udvalg af SmokTech mods ved at klikke her

Se flere tilbud her:

GØR DIN DAMP PERSONLIG MED EN SMOKTECH COIL

GODE SMOK MODS GØR RYGESTOPPET MERE EFFEKTIVT

 

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *