Her er fordelene ved kun at bruge atomizer

Atomizers (smoke-it.dk)

Der er flere fordele ved en atomizer (foto: smoke-it.dk)

E-cigaretter er i de senere år stormet frem på markedet. Flere og flere mennesker kan ses i gadebilledet med en kuglepenslignende dims i munden, der kommer damp ud af. Selvom det i starten så lidt mærkeligt ud, har de fleste vænnet sig til synet, og det er der også god grund til.  Utroligt mange mennesker har kvittet tobakken og er gået over til e-cigaretter, der vurderes til at være langt mindre skadeligt for helbredet, selvom der stadig ikke er forsket meget på området. Der findes forskellige setups på markedet, men i denne artikel kan du læse om den klassiske version af en e-cig, nemlig et setup med en simpel atomizer.

Dette er en atomizer

En atomizer er den del af e-cigaretten, der varmer e-væsken op, så den fordamper og kan inhaleres. Der er dermed tale om den vigtigste del, og den er ret afgørende for dampoplevelsen. Der er senere blevet udviklet alternativer til den klassiske atomizer, men der er bestemt fordele ved at holde fast i opsætningen med en atomizer.

Derfor skal du kun bruge en atomizer

I modsætning til at anvende cartomizers eller clearomizers byder en normal atomizer på et simpelt setup, der giver masser af god damp. Man drypper simpelthen sin e-væske direkte ned på de coils, der opvarmer væsken, og der er dermed så få bindeled imellem væsken og den damp, der kommer ud af e-cigaretten, som muligt. Dette betyder, at man får en kraftig smag, der heller ikke tager en bismag af noget som helst i processen undervejs. Samtidig slipper man også for, at væden, der transporterer e-væsken, bliver overophedet, hvilket kan give en brændt smag til dampen. Ved blot at bruge en atomizer får man altså en god, ren damp, men det kan godt være lidt besværligt at genopfylde væsken, fordi man skal dryppe den direkte ned på nogle coils i et ret småt område.

Køb din næste atomizer her

Se flere tilbud her:

FIND EN ATOMIZER SOM IMØDEKOMMER DINE BEHOV

START MED EN BILLIGE E CIGARET

Maria Smørblomst

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *