Gode smok mods gør rygestoppet mere effektivt

Benyt en smok coil og gør e-rygningen sjovere (foto: smoke-it.dk)

Benyt en smok coil og gør e-rygningen sjovere (foto: smoke-it.dk)

Hvis man ønsker at lægge smøgerne på hylden én gang for alle, er det nødvendigt at man ikke bare kaster sig hovedkulds ud i rygestoppet. Er man ikke helt klar til det og har man ikke taget højde for, hvordan man egentlig skal komme igennem det, er der nemlig større risiko for, at rygestoppet ikke vil lykkedes. En god ide til en plan er, at man har et alternativ til smøgerne, som man måske har været afhængig af i mange år. En sådan erstatning kan være en elektronisk cigaret, men vælger man denne som løsning, skal man sørge for at have en god mod. Uden dette vil det være sværere at komme igennem rygestoppet.

En god smok mod til at oplade din e-cigaret

Når man køber sin elektroniske cigaret koster det måske mere, end det ville koste at købe en almindelig pakke cigaretter, men dette er kun første gang man køber en e-cigaret. Fremover vil det nemlig være betydeligt billigere. Desværre får prisen ind i mellem folk til at gå for meget på kompromis med, hvad det er de køber. Derfor vælger de måske ikke at tilkøbe en mod til sin elektroniske cigaret. En mod medfølger ofte ikke til en elektronisk cigaret, men den er vigtig for at man kan få den fulde oplevelse af e-cigaretten. Køber man den derfor ikke, vil man ikke blive lige så glad for e-cigaretten og man vil derfor måske hoppe tilbage til de almindelige cigaretter.

En smok mod hjælper dig

Hvis du ikke har et godt batteri og oplader til din elektroniske cigaret, vil du ofte opleve at være løbet tør for strøm, og så er det netop at man kan blive draget mod smøgerne. En god mod hjælper dig altså på den måde, at du altid har strøm på din elektroniske cigaret, når du har brug for det.

Find gode smok mods ved at klikke her

Se andre gode tilbud til dine e-cigaretter her:

HER ER FORDELENE VED KUN AT BRUGE ATOMIZER

E-VANDPIBEN ER DET GODE ALTERNATIV

 

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *