Få en sundere livsstil med elektronisk piber

Prøv en elektronisk e-pibe (foto: smoke-it.dk)

Prøv en elektronisk e-pibe (foto: smoke-it.dk)

Efterhånden er det ikke længere unormalt, at man ser folk rende rundt med en elektronisk cigaret i munden eller sidder og ryger dem i toget eller bussen. Det bliver nemlig mere og mere populært at ryge de såkaldte elektroniske piber. Nogle gør det for at være med på bølgen og blive en ”damper”, men faktisk kan elektroniske piber meget mere end dette. De kan nemlig for mange være kilden til et godt og effektivt rygestop.

Erstat cigaretter med en elektronisk pibe

Der er enormt mange ulemper ved at ryge almindelige cigaretter. Man bruger mange penge på det, specielt hvis man har et stort forbrug. Og der er ikke ligefrem udsigter til at det bliver billigere at ryge. Men væsentligst af alt, er det ekstremt usundt for kroppen at ryge. Dette er formentlig ikke gået hen over hovedet på nogen, men alligevel er der mange der ikke får lagt cigaretterne på hylden. Dette skyldes specielt, at man ikke får fundet noget at erstatte cigaretterne med. Hvis man ikke gør dette, vil man hurtigt falde i fælden og ryge en almindelig cigaret.

Mange fordele ved de elektroniske piber

En elektronisk pibe vil stille det behov man har for at få nikotin. Men i modsætning til cigaretter vil man ikke have brug for så meget og samtidig er de elektroniske piber langt mindre skadelige. Det er dog ikke den eneste fordel der er ved elektroniske piber. De gør det nemlig også sjovere at være ryger, fordi man kan ryge lige hvor man vil. Efter at have vænnet sig til dette med elektroniske piber, vil man aldrig mere gå tilbage til normale cigaretter, for det vil være næsten umuligt at vænne sig til, at man lige pludselig ikke længere kan ryge hvor man har lyst til.

Se et udvalg af elektronisk piber her

Se mere her:

AFPRØV DINE SMAGSLØG MED NYE EJUICER

FÅ MERE SMAG I DIN E CIGARET MED EN TRÅD FRA GEEKVAPE

 

Maria Smørblomst

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *