En esmøg holder huset fri for den tunge røglugt

Vælg en fornuftig e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Der er mange fordele ved en e-cigaret (foto: smoke-it.dk)

Når man snakker om hvilke konsekvenser rygning har, bliver der altid fokuseret på de helbredsmæssige konsekvenser. Dette er selvfølgelig også noget af det, der er allervigtigst at holde øje med og gøre folk opmærksomme på, da rygning er skyld i mange dødsfald. Men rygning har også andre konsekvenser. En af de konsekvenser, som alle der har været i et rygerhjem godt er klar over findes, er den lugt rygning medfører. Der findes næsten ikke noget værre, end at træde ind i et hjem, hvor der dagligt bliver røget. Lugten er tung og det er næsten umuligt at trække vejret normalt. Derfor får man med det samme lyst til at forlade huset igen. Hvis man ikke ønsker at have denne røglugt i sit hjem, kan man skifte de almindelige cigaretter ud med en esmøg.

Undgå røglugt og gule vægge med en esmøg

Hvis man går over til at ryge esmøger i stedet for almindelige cigaretter, vil man stadig få dækket det behov man har for at ryge. Men det bliver gjort på en betydeligt mere skånsom måde. Derfor vil væggene ikke blive farvet af den røg og nikotin, der bliver udåndet når man ryger. Og huset vil ikke blive fyldt med den tunge lugt, som almindelige cigaretter medfører. Dette er ikke bare rart for de gæster der kommer på besøg. Det er også en stor fordel, når man på et tidspunkt skal sælge huset.

Resten af familien vil sætte pris på en esmøg

Men et hus der lugter bedre, er ikke det eneste familien vil sætte pris på. De vil nemlig også slippe for at blive udsat for passiv rygning. Og netop passiv rygning er noget der kan blive kostbart. Selvom man ikke selv er den der ryger, kan man nemlig blive alvorligt syg af at være tilstede mens andre ryger.

Find derfor en god esmøg her

Se flere tilbud her:

FIND DIN ELEKTRONISKE CIGARET AF HØJ KVALITET

FIND EN ATOMIZER SOM IMØDEKOMMER DINE BEHOV

Maria Smørblomst

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *