En elektronisk cigaret kan være vejen til et rygestop

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

For folk der ikke ryger, kan det være svært at forstå, hvorfor det kan være så svært at lægge smøgerne fra sig. Specielt når man ikke kan undgå at være klar over, hvilke skadelige effekter smøgerne har på kroppen. Har man vænnet sin krop til at ryge, er det dog langt fra så let at lægge smøgerne på hylden. Og ofte er det endnu sværere, hvis man ikke har nogen god motivation for at stoppe med at ryge.

Motivation og elektroniske cigaretter kan hjælpe med rygestop

Det er altså vigtigt, at man finder en motivation for, hvorfor man skal stoppe med at ryge. En motivation kan eksempelvis være, at man ønsker at være et godt eksempel for sine børn, så de ikke begynder at ryge. Det kan også være, at man vil i god form, så man kan deltage i et motionsløb. Selvom det er vigtigt med en god motivation, er det desværre ikke altid nok. Man vil nemlig have perioder, hvor motivationen forsvinder lidt og så er der lige pludselig kort vej til cigaretterne. Her skal man have en erstatning til cigaretterne, som man kan gå til i de svære perioder. En god og naturlig erstatning til almindelige cigaretter, kan være elektroniske cigaretter.

Få hjælp til at bruge din elektroniske cigaret

Det er dog vigtigt, at man er klar over hvordan man skal bruge sin elektroniske cigaret, hvis den skal kunne hjælpe mod et rygestop. Er man ikke klar over, hvordan en elektronisk cigaret fungerer, vil man ikke få den optimale oplevelse af at ryge den, og derfor vil det ikke være nogen god erstatning til den almindelige cigaret. Man kan eksempelvis få hjælp fra en god ven eller i den butik, hvor man køber sin elektroniske cigaret.

Køb din elektronisk cigaret og læs om hvordan du bruger den her.

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *