E-vandpiben er det gode alternativ

En e-vandpibe er vanvittigt hyggelig! (foto: smoke-it.dk)

En e-vandpibe er vanvittigt hyggelig! (foto: smoke-it.dk)

En af de trends, der har indfundet sig i Danmark er vandpiben, når der skal hygges – enten med kaffe eller til fest. Vandpiber stammer fra det mellemøstlige, hvor det er normalt at ryge på den populære og velduftende pibe. Den giver nemlig en sød duft fra tobakken, og er blevet et omdrejningspunkt, når man mødes med venner og bekendte.

Vandpiben har noget mystik med sig, og der er ikke helt enighed om hvor den egentlig præcist stammer fra. Men der er bred enighed om at det kommer fra Mellemøsten. Det ægte tobak kaldes tumbak, og er en tobak, der oprindeligt blev røget af indianerne for at opnå et kontrolleret rus. Smagen kan være meget skarp og knap så lækkert, så derfor bliver der ofte tilsat en form for smag.

Der findes et meget stort udvalg af forskellige piber – både i modeller og størrelser. Den lille model er god til at kunne tage med på farten, og der er derfor mange der vælger den. Andre  foretrækker den mere stationære af slagsen, men det lange rør, der er bedre til at nedkøle røgen. De har dog det til fælles, at de alle kan ombygges til e-vandpiber.

Den elektroniske vandpibe

Som sagt er der en stor social tradition omkring vandpibe.  Det er derfor ikke så meget et spørgsmål om røgen og smagen, selvom det sidste i mange tilfælde er et plus. Du kan nemt skabe den samme stemning omkring vandpiben med et e-vandpibe hoved, som passer på alle standard vandpiber. Det betyder altså, at du ikke skal ud og anskaffe dig en helt ny vandpibe, men blot skal have en tilføjelse, hvor du undgår at skulle have kul og tobak. Du nøjes med væsken, som du måske har til din e-cigaret og kan nyde din yndlingssmag sammen med dine venner.

Køb e-vandpiben, hvor du også køber din e-cigaret, her

Se flere gode tilbud her:

EN GOD CLEAROMIZER ER NØDVENDIG FOR EN GOD RYGEOPLEVELSE

START MED EN BILLIGE E CIGARET

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *