Brug Smoktech e-cigaret som hjælp i rygestoppet

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

E-væske er en uundværlig del af e-rygningen (foto: smoke-it.dk)

Ønsker du at stoppe med at ryge? Det kan være svært at komme i gang med et rygestop, hvis ikke man har lagt en plan over hvordan det skal gøres. Heldigvis er der nogle muligheder, der kan hjælpe dig i gang og få kvittet smøgerne endeligt.

 

Kom i gang med en e-cigaret

 

Har du prøvet med en kold tyrker, og erfaret at det ikke er dig, er der heldigvis andre måder, hvorpå du slipper for cigaretterne. En af dem er med en e-cigaret. Det er en ”cigaret” der er elektronisk, og dermed batteridrevet. Dog er det ikke tobak, du ryger, men der i mod en væske, ofte kaldet e-væske eller e-juice. Den bliver opbevaret i en lille beholder i din e-cigaret, og når du tænder, bliver den opvarmet af vægen, og derefter til en tyk damp, som er den du ryger. Et populært udtryk omkring denne røg, er ”vaping” – altså at du damper fremfor at ryge. Udover beholder, er der også en brænder og et mundstykke i din e-cigaret. Disse er ting, der er gode at sætte sig ind i, så du får mest muligt ud af din e-cigaret og så du kan skifte dem ud, som tiden går.

 

E-væsken er også essentiel, fordi det er her, du kan kontrollere dit rygestop. Du køber nemlig væske med et vist indhold af nikotin, og på den måde kan du justere dit indtag af nikotin, ved at købe væsker med forskelligt indhold, og på den måde trappe ned og til sidst helt være fri for dit behov. Dog skal man passe på, at man hurtigt kommer til at ryge mere end det man plejer, da man jo ikke kan tælle hvor mange cigaretter, man har røget. Derfor kan det være en idé at reducere dit antal af rygepauser i løbet af dagen.

 

Husk dine behov

 

Hvis dit rygestop helt og holdent skal holde, er der flere initiativer, der skal tages, end blot at købe en e-cigaret. Det er nemlig også en dårlig vane, du skal af med, og det kan godt være svært. Derfor kræver det noget fokus og noget vedholdenhed. Derfor kan det være en god idé at planlægge dit rygestop. Du skal nemlig prøve at undgå for mange stressfaktorer, i mens du skal stoppe, så det er for eksempel en dårlig idé at lægge rygestoppet op til en travl periode på job eller studie. Gør det eventuelt op til en ferie, hvor du har tid til at slappe af. Derudover er det en god idé at få sagt højt til din omgangskreds og familie, at du skal stoppe. På den måde har du nogle, der kan holde dig ved ilden, og måske ikke distrahere dig i dit rygestop.

 

Der findes et hav af e-cigaretter og forskellige mærker, der fører dem. Derfor kan det være svært at finde rundt i. Spørg eventuelt en forhandler, eller prøv for eksempel mærket, Smoktech, som du kan købe her.

 

 

Se mere:

Find batteriet som er hensigtsmæssigt til din ecig

En god clearomizer er nødvendig for en god rygeoplevelse

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *