Billig e-juice til dit rygestop

Vælg nogle holdbare batterier (foto: smoke-it.dk)

Vælg nogle holdbare batterier (foto: smoke-it.dk)

Hvis du har planer om at stoppe med at ryge – eller har forsøgt dig med det – kender du sikkert til at det kan være rigtig svært. Specielt hvis ikke du har lagt dig en plan for hvordan det skal gøres. Der er heldigvis nogle hjælpemidler du kan benytte dig af for at komme i gang og gøre det lidt nemmere for dig selv.

 

Be serious!

 

Det første du kan gøre I dit rygestop er at tage det seriøst! Det indebærer blandt andet at sætte dig ind i det. For det er din egen afhængighed, du er oppe i mod, og det er derfor ikke kun bare et spørgsmål om at ændre et par af dine dårlige vaner eller holde fokus de første par dage. Det siges, at det tager 21 dage, før man har brudt en vane, og derfor er det også kun op til 5 % af dem, der sætter sig for et rygestop, der lykkedes efter den første uge. De fleste mister nemlig fokus og vender tilbage til de dårlige vaner, de ellers ønsker at slippe af med.

 

Noget af den forberedelse, det kræver, er at få sat ord på dit rygestop, samt at få nævnt til dine omgivelser – dine kollegaer, venner og familie – at du ønsker at stoppe rygningen. Mange afholder sig fra at sige det for ikke at tabe ansigt, hvis det ikke lykkedes. Men når du har fortalt det til andre, har du nogen til at holde dig fast i dit rygestop.

 

I forberedelserne ligger også at du skal kigge lidt fremad. Det er nemlig de første 21 dage, der er slemme, så der bør du undgå situationer, der kan stresse dig. Ro er nemlig virkelig vigtigt i et rygestop og stress får ofte folk til at starte igen.

 

Brug e-juicen

 

Det kan være svært med den kolde tyrker, og derfor kan en e-cigaret være en god erstatning og et hjælpemiddel til rygestoppet. Her kan du nemlig bruge e-juicen til at trappe ned til dit nikotinindtag. Du kan nemlig få e-juice med næsten ingen – eller slet ingen – nikotin i, så du vænner din krop af med trangen og til sidst behøver din krop slet ikke nikotinen. Derudover kan du få en masse smage, du kan nyde i stedet for tobakssmagen. For eksempel skovbær, vandmelon eller tyggegummi.

 

Se hvor du kan købe billig e-juice her

 

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *