Begynderguide til clearomizere

Gode cleromizere (foto: smoke-it.dk)

Det er rart at kunne følge med i e-væsken med en cleromizer (foto: smoke-it.dk)

E-cigaretter bliver mere og mere almindelige, og i de senere år er der derfor også kommet et væld af nye modeller på markedet. En af de mest bemærkelsesværdige forbedringer er sket i forhold til de såkaldte clearomizere, der på kort tid er gået fra at være stort set ubrugelige til at tilbyde mange fordele for e-damperens oplevelse. Læs her, hvorfor clearomizere er en smart investering, og hvordan du kommer i gang med at bruge dem.

Clearomizere giver overblik over din e-væske

Den vigtigste årsag til udbredelsen af clearomizere er ganske simpel, og den skyldes faktisk bare et normalt problem, som man brugere af de første e-cigaretter havde. På de første modeller kunne man nemlig ikke tjekke, hvor meget e-væske, der var tilbage i tanken, men dette satte clearomizere en stopper for. Helt basalt begyndte man at lave tanke, der var gennemsigtige, så man ved selvsyn kunne afgøre, om man var ved at løbe tør for e-væske. Problemet med de første clearomizere var dog, at det var ret svært at fylde ny væske på, og det gjorde simpelthen, at mange ikke ville bruge denne type tank, fordi det svinede en del, hver gang man skulle genopfylde sin tank.

Gør dine clearomizere rent og forlæng levetiden

En ting, der ofte diskuteres blandt brugere af e-cigaretter er, hvorvidt man kan gøre sine clearomizere rent og derved forlænge levetiden. For begynderen kan dette virke mærkeligt, men man skal huske på, at der ved brug ophobes en masse stoffer på både coils, tanke og mundstykke, og ved at holde dem lidt ved lige kan man altså sørge for, at der går længere tid, inden man skal købe nye dele. For at gøre dine clearomizere rent skal du blot skille din e-cig ad og skylle hver enkelt del under rindende vand. Dette skulle være nok til at forhindre den værste opbygning af skidt.

Køb clearomizere her

Se andre gode tilbud her:

EN GOD CLEAROMIZER ER NØDVENDIG FOR EN GOD RYGEOPLEVELSE

MED SMOKTECH MODS ER DU GODT E-RYGENDE

Maria Smørblomst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *